Indkøbskurv

Kurven er tom

Betingelser

Virksomhedsoplysninger:

CARE Design I/S
Englandsvej 8
5700 Svendborg

Tlf.: 65 97 70 80
Fax: 65 97 70 81
E-mail: caredesign@caredesign.dk
Internet: www.caredesign.dk

CVR Nr.: 29866260

Bank: Skjern Bank
Kontonr.: 7780 2059830

IBAN: DK6477800002059830
SWIFT: SKJBDK22

Aftaleindgåelse:

Når du handler på CARE Designs internetbutik (caredesign.dk) indgås en aftale om levering af nogle givne produkter. Når ordren er afsendt og man har modtaget en endelig ordrebekræftelse anses aftale for værende indgået.

Priser:

Alle priser i CARE Designs internetbutik (caredesign.dk) er opgivet i DKK inkl. dansk moms på 25%. Momsbeløbet vil fremgå inden godkendelse af ordren. Der tages forbehold for udsolgte varer, afgiftsændringer, trykfejl og udfra kommende prispåvirkninger.

Betaling:

I CARE Designs internetbutik (caredesign.dk) kan der betales på tre forskellige måder:

1. Med Dankort, VISA/Dankort, MasterCard, Visa Electron og JCB kort.
2. Betaling via bankoverførelse. Varerne bliver sendt når betalingen er overført til vores konto.
3. Offentlige institutioner og forhandlere kan betale på fremsendt faktura.

Vedr. kortbetalinger:

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

CARE Design krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering:

CARE Design sørger for levering med den ønskede fragtleverandør. Diskret levering i neutral emballage.

Prisen for fragt afhænger af vægten af de varer du ønsker at købe. Vores system regner selv vægten ud, og angiver den korrekte fragtpris. 

Farver på produkterne:

Bemærk venligst at der grundet forskellige indstillinger af computerskærme, kan være nuanceforskelle mellem de farver du ser på hjemmesiden, og de farver vi leverer produkterne i.

Reklamationsret

CARE Design yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles CARE Design indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

CARE Design I/S
Englandsvej 8
5700 Svendborg
Tlf.: 65 97 70 80
Fax: 65 97 70 81
Email: caredesign@caredesign.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Man kan med fordel benytte sig af vores returportal på internetadressen retur.pakkelabels.dk/caredesign.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og CARE Design har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Du kan med fordel benytte vores returportal på adressen retur.pakkelabels.dk/caredesign

Returadresse:

CARE Design I/S
Englandsvej 8
5700 Svendborg

Mærk pakken "Returvare" og vedlæg din faktura.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på CARE Designs internetbutik, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos CARE Design.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos CARE Design, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra CARE Design. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. 

Om Care design

CARE® Design har siden 1984 udviklet og produceret beklædning, hjælpemidler og velværeprodukter.

Priserne på vores internetbutik bliver vist inkl. moms. Varerne leveres i diskret neutral emballage.

Den daglige ledelse af virksomheden varetages af Sygeplejerske Maibritt Trøigaard Andersen.

Læs mere om CARE® Design her.

Information

Gratis fragt

Vi sender fragtfrit, hvis du køber for mindst Kr. 600,00.

Betalingsmuligheder
American ExpressDankortEuroCard / MasterCardJCBVisaVisa Electron
Klik her for vores mobilside